Royal Navy face angajari

Standard

Nu este nimic ironic in aceasta afirmatie. Adica nu face, dar ar vrea sa faca! Cu alte cuvinte Royal Navy ii vrea pe britanici, dar britanici nu vor in Royal Navy, mai ales la divizia de sub apa, a flotei Majestatii Sale Britanice. Englezii si nu numai ei, au o mare problema, un pic diferita de problemele noastre, mai dambovitene. Astfel in timp ce noi inca mai avem piloti, da avioane ioc, in timp ce noi avem, de bine de rau, un echipaj pentru submarin, da n-avem submarin, ei bine, doamnelor si domnilor, ironia sortii, sau pedeapsa lui Dumnezeu, ca prea ne-au pacalit cu fregatele alea doua, Royal Navy si Royal Australian  Navy, au submarine, au oferte tentante, stiti voi : “Inrolati-va in marina si veti vedea lumea!”, clientii nu preau insa pentru …croaziere.

Ma rog dintr-un submarin nu prea vezi nimic, asadara este vorba si de un pic de reclama mincinoasa, dar ma rog, ideea este ca britanici si neamurile lor din Australia, stau cu cu sub-urile goale, trase la mal, ca nu au clienti sa umple harabaiele.

Geaba stau tablele agatate de gardurile bazelor engleze de submarine cu anunturi de tipul : “angajam …de toate si orice specializare. PS cunoasterea unui stil de inot este optionala!”, ca nimeni nu se inghesuie, mai clar nimeni nu vrea sa urce la bordul submarinelor Imperiului, nici sa-i pici cu ceara.

Motivele?! Englezii, aia oficiali, se jura sa moara Germania de stiu de ce. Cica chiar nu au mai pierdut un sub pe mare de ceva timp, mancarea este buna, bataile sunt rare, asa ca nu-si explica fenomenul. Faza e ca intradevar lipsa entuziasmului tinerilor britanici pentru lupta subacvatica este cronica. Si nici australienii nu stau mai bine, ba chiar si Varu’ Sam are ceva probleme in a asigura personal specializat pe sub-urile sale.

Acum daca ei au nave, da n-au echipaje, iar noi n-avem nave, da se pare ca am putea face rost de un echipaj?! Nu facem si noi o afacere?! Sa ne dea nou un sub, sa misunam si noi pe la Sevastopol, sa fac Ivan infarct cand om scoate noi, ca niste smecheri ce suntem, periscopul la gagicile lor pe plaja din Crimeea..

Adica stai asa sa ne-ntelegem! Ciumpalaci sa iasa la numar au, ce le lipseste lor este personalul specializat: bucatari, ospatari, stewardese sexi, dansatoare la bara( merge si la periscop). Asadar problema este…spinoasa.

 

Sursa: strategypage

 

GeorgeGMT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s