Filipinezii cumpara 2 nave Hamilton pentru a-si spori capacitatile militare

Standard

Filipine a cumparat si a doua nava Hamilton. Prima a fost dobandita anul trecut si serveste pe post de nava de razboi in Marina Filipineza.
Tara continua sa trimita mesaje catre alte natiuni in care solicita armament, iar presa filipenza informeaza cu privire la accelerarea construirii unei armate moderne.
Ceremonia de predare a navei a avut loc in Carolina de Sud.
Vice-amiralul filipinez, Alexandru Pama, a declarat ca nava nu urmeaza sa paraseasca rapid Statele Unite. Aceasta va porni spre Filipine in luna noiembrie si in decembrie urmeaza sa-si inceapa serviciul in cadrul Marinei.
Hamilton, cunoscut sub numele de Dallas, este cea mai mare nava de patrulare si a servit America timp de 45 de ani. Pentru achizitionarea acesteia, Filipine a platit aproximativ 10 milioane de dolari americani.

Nava Hamilton, aflata deja in serviciul Marinei Filipineze, a fost redenumita  Del Pilar. Aceasta a fost supusa unui proces de modernizare si a suferit o serie de modificari.
BO-105C este tipul de elicpter sustinut de aceasta nava.

In afara de Statele Unite, alte tari ce vor contribui la instruirea si dotarea Armatei filipineze sunt: Japonia, Coreea de Sud si Australia

Sursa: CCTV

Citeste si: Filipine a comandat 12 avioane TA-50 sud-coreene

Nero Flash

4 răspunsuri »

 1. O alta oportunitate , dar cu acceasi conditie – carea cum ne lipseste – conducatorii , prin Coreea de Sud se poate ajunge la Santierul Naval Mangalia – Daewoo

 2. Se pare ca ceva putred se va intampla in urmatorii ani in Marea Chinei de Sud…Se agita tot mai mult apele si tot mai multe tari se coalizeaza impotrivia Chinei…..inclusiv Vietnamul cere baze rsesti si americane pe teritoriul lor, mai exact i-a invitat ca sa si le construiasca…..
  Filipine poate avea o armata moderna dar singura nu o sa faca niciodata fata Chinei……
  Astora le-ar trebui o organizatie dupa modelul NATO care sa includa Japonia, Coreea de Sud, Thailanda si Australia + USA pentru a contrabalansa China…..
  Pun pariu ca s-ar gandi chinezii de 2 ori daca sa atace stiind ca Japonia cu o capacitate militara din ce in ce mai pregnanta si Coreea de Sud o sa loveaca inapoi.
  Japonia inca este peste China la capacitatile flotei din Pacific si odata cu introducerea lui F 35 B pe porhelicopterele proprii in viitor va avea capocitate marita.

  • Acesta e si motivul pentru care cred ca ar benefica o actiune inspre Corea de Nord , sa se uneasca acea tara , oarecum sunt ca si noi cu Basarabia ( cata nesimtire ca lupta aceasta intre marile puteri si jocurile pe sub masa, sa imparta popoare in tari diferite ) in felul acesta ar fi si Coreea ( una singura ) un pol de putere destul de important in zona .
   Eu nu cred ca China va impinge foarte mult lucrurile , numai printr-un gest nebunesc, eventual o sa tot faca exercitii militare in zona , pentru intimidare, cu prietenii lor rusii ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s